PRIVACY

www.rikaonline.nl en www.rikaonlineshop.nl en www.rikaonlinecursussen.com zijn websites van VOF Moxja.
Postadres en vestigingsadres zijn:
Enkweg 5
6881 LW Velp
06-55895607
Jvanschaveren@gmail.com

Doel verwerking persoonsgegevens

Het verzamelen van gegevens ligt gezien de aard van onze doelgroep gevoelig, en daarom gaan we daar zeer voorzichtig en zeer behoudend mee om. Het belangrijkste om te weten voor onze klanten is dat wij nooit gegevens zullen verkopen of delen, behalve om onze diensten te kunnen leveren (producten / online- cursussen / kennis en nieuwsbrieven).
We gebruiken je gegevens om een order die je in de webwinkel hebt geplaatst te vervullen, of we sturen je een online-cursus of nieuwsbrief op het moment dat je je daar zelf voor hebt ingeschreven en/of betaald. De nieuwsbrieven versturen we regelmatig omdat we het idee hebben dat je daar baat bij hebt, en zullen we blijven doen totdat je je uitschrijft.

Uitwisseling van gegevens

We wisselen je gegevens alleen uit met partijen die ons helpen om je een service te verlenen waar jij om gevraagd hebt. Zo gebruiken wij Woocommerce als platform voor onze webwinkel waar de orders binnenkomen, Sisow als betaalplatform, Packstore gebruikt je gegevens om een order uit te leveren uit onze webwinkel, en gebruiken we madmimi om je te mailen voor een online cursus of een nieuwsbrief. Localboost gebruiken we als partner om ons te helpen met onze marketing online.

Informatie over gegevensverwerking

Van onze leveranciers vragen wij een verklaring omtrent dataverwerking via de Verwerkingsovereenkomst. Kopieen hiervan zullen op korte termijn in ons bezit zijn.
Beveiliging persoonsgegevens We zorgen voor passende beveiliging van de persoonsgegevens die wij onder ons hebben, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen. Deze data zijn in ons geval altijd in handen van partijen die voor ons werken, en slaan we niet zelf op.

Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Functionele cookies:
Met behulp van een functionele cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Functionele cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Sessie cookies:
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Tracking cookies:
Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Google Analytics:
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Social Media cookies:
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Embedded content cookies:
In blogartikelen kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op onze site wordt ontsloten. Denk hierbij aan Slideshare presentaties, YouTube video’s en Storify. Op vergelijkbare wijze als de sociale knoppen maken deze codes vaak gebruik van cookies. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen kun je vinden in het privacybeleid van de desbetreffende dienst. Wij hebben hier geen controle op.

In- en uitschakelen, verwijderen van cookies:
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Google analytics

VOF Moxja maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ons bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Moxja heeft hier geen invloed op. Moxja heeft Google geen toestemming gegeven om via Moxja verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Facebook pixel

VOF Moxja maakt gebruik van de Facebook Pixel. Dankzij deze pixel kunnen we de effectiviteit van onze advertenties meten. De Facebook Pixel registreert welke pagina’s u op de website van VOF Moxja bekeken heeft. Met deze informatie kunnen we u nog relevantere advertenties van ons laten zien. Dit soort gegevens worden niet bij ons, maar door Facebook opgeslagen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering:

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Hoe bewaren we je gegevens

Je gegevens worden maximaal 50 maanden bewaard.

In kaart brengen van websitebezoek

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar. VOF Moxja zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

VOF Moxja neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website vanVOF Moxja maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik kunt u contact opnemen met VOF Moxja. Dit kan ook in het geval u meer informatie wenst over de beveiliging van de door VOF Moxja verzamelde persoonsgegevens. Uw vragen kunt u sturen naar jvanschaveren@gmail.com

Als je een klacht hebt over de manier waarop wij met je gegevens omgaan gaan we uiteraard graag eerst in gesprek. Je kunt ook terecht bij https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens

error: Content is protected !!

NIEUWSBRIEF

Ja, ik ontvang graag gratis downloads, recepten en vruchtbaarheidsinfo

Gelukt! Je staat op de lijst. Check je spambox als je niet dadelijk een email van ons ontvangt.

Fit for Fertility
mini Cursus

Welkom! Na inschrijving ontvang je gelijk de eerste mail van deze gratis online cursus. Niets onvangen? Check je spambox! 

Gelukt! Je bent ingeschreven en de eerste mail is onderweg. Check je spambox als je niet dadelijk een email ontvangt.

Fit for Fertility

Mini cursus

Ja, ik schrijf me graag in voor deze gratis cursus.

Gelukt! Je bent ingeschreven en de eerste mail is onderweg. Check je spambox als je niet dadelijk een email ontvangt.

Fit for Fertility
mini Cursus

Welkom! Na inschrijving ontvang je gelijk de eerste mail van deze gratis online cursus. Niets onvangen? Check je spambox! 

Gelukt! Je bent ingeschreven en de eerste mail is onderweg. Check je spambox als je niet dadelijk een email ontvangt.